Dr. Florian Obădan, PhD, DDS

cosmetic-surgery-img-03-2.jpg

Dr. Florian Obădan, specialist în  chirurgie stomatologică, chirurgie dento-alveolară și chirurgie maxilo-facială, este unul dintre cei mai titrați implantologi din România și cel care a lansat în piață tratamentul de încărcare imediată SKY fast & fixed, cu ajutorul căruia pacienții își pot recăpăta zâmbetul în doar o zi.

Cu o carieră de peste 20 de ani în stomatologie și implantologie, Dr. Obădan a reconstruit cu ajutorul implanturilor bredent peste 2.000 de zâmbete în ultimii 10 ani. Și-a cultivat pasiunea pentru implantologie încă din primii ani de practică medicală, urmărind constant dezvoltarea și îmbunătățirea protocolalelor pentru pacienți pentru a atinge rezultate clinice excelente pe termen lung și un nivel ridicat de satisfacție a pacientului.

În palmaresul său se înscriu un Master în Restaurări Protetice cu Sprijin Implantar, un Master în Implantologie al UCAM (Universidad Catholica San Antonio de Murcia) și o certificare de Phantom Trainer de la IFZI Nuremberg Schwerpunkt Implantologie. Este Doctor în Științe Medicale la UMF Craiova.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.