Simte-te bine în pielea ta

STIL ȘI FRUMUSEȚE

Echipa noastră de stiliști te așteaptă cu cele mai inovatoare tehnici
din industria frumuseții și game de produse premium,
pentru ca tu să strălucești.

VEZI SERVICIILEPROGRAMEAZĂ-TE


Te sunăm noi!

Lasă-ne numărul tău de telefon
și te sunăm noi ca să stabilim
toate detaliile.
  Nume (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)  PROGRAMEAZĂ-TE
   Nume (obligatoriu)

   Telefon (obligatoriu)   Te simți frumoasă, ești minunată

   Redescoperă-ți frumusețea!

   Când alegi servicii pentru frumusețea ta, vrei cele mai eficiente proceduri și cei mai buni specialiști. Alege oricare dintre terapiile noastre corporale sau faciale de la 3senses Beauty și nu vei regreta.


   Hairstyle

   Stiliștii noștri te ajută să strălucești în orice context, fie că ai nevoie de o coafură office, o schimbare de look sau mergi la o gală sau o nuntă. Bucură-te și de tratamentele regrow sau cu keratină.


   MAI MULT

   Machiaj

   Executăm makeup de zi, seară sau makeup de nuntă la nivel de excelență. Miresele machiate de noi sunt ravisante! Poți afla secretele machiajului în lecții personalizate pe fizionomia ta.


   MAI MULT

   Manichiură

   Îngrijire și răsfăț până în vârful degetelor. Culori vibrante, tratamente de hidratare și revitalizare, tehnici impecabile de manichiură și pedichiură clasică, spa ori semipermanentă.


   MAI MULT

   Sprâncene

   Pensat, stilizat, laminat, vopsit – toate aceste proceduri sunt specialitatea noastră! În plus, pentru revitalizarea sprâncenelor am creat pachetul special ”Fericire pentru sprâncene”.


   MAI MULT

   Profesionalism. Experiență. Excelență.

   3senses Beauty


   Destinația perfectă atunci când ai nevoie de o sesiune de răsfăț sau de o schimbare radicală de look. Stiliștii noștri, terapeuții de frumusețe și esteticienii sunt experți în industrie.

   Vino să te bucuri de o atmosferă fabuloasă, în timp ce noi îți îndeplinim dorințele.

   FIND OUT MORE
   FIND OUT MORE


   Cliente fericite, misiunea noastră

   Testimoniale

   Cea mai bună garanție a serviciilor noastre de beauty este că după prima vizită la noi, multe cliente au revenit însoțite de prietene sau de cineva drag.

   Chiar îmi place la 3senses Beauty. Fetele de la machiaj și hairstyle sunt întotdeauna foarte atente și drăguțe, mă simt regină pentru câteva ore. Vă mulțumesc!
   Teodora


   Cea mai bună experiență în schimbarea de look, am plecat de la 3senses Beauty mai încrezătoare și fericită. Atenția la detalii și sfaturile pe care le dau hairstiliștii sunt excelente.
   Sonia


   Wow! Nu credeam că un tratament pentru sprâncene poate face minuni. Aveam fața aproape distrusă de o procedură, iar tratamentul ”Fericire pentru sprâncene” a dat rezultate de la prima ședință.
   Bianca   Știm să te răsfățăm

   Cele mai bune produse

   Când am ales gamele de produse profesionale pentru 3senses Beauty
   ne-am gândit la tendințe, calitate, performanță, exclusivism.
   Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.