HAIRSTYLE

Schimbarea de look te ajută să ai mai multă încredere în tine și să te simți mai atrăgătoare. Dacă ai nevoie de o schimbare de look, dacă vrei să îți tunzi ori să îți vopsești părul, vrei o coafură casual sau de gală, vrei un tratament regrow ori un booster cu keratină, atunci 3senses Beauty este locul perfect.

Indiferent de stilul pe care îl abordezi, coafatul și tunsul părului înseamnă o adevărată artă, un proces ce necesită finețe și multă atenție. Nu contează cât de lung sau cât de scurt este părul tău, contează profesionalismul și îndemânarea stilistului tău. Iar la noi te așteaptă hairstiliști pasionați și dornici să îți aducă zâmbetul pe buze.

Coafuri complexe, coafuri pentru ocazii speciale.

Îți dorești o coafură deosebită pentru o petrecere sau gală? Vrei să îți ondulezi părul sau doar un coafat waves? Vrei să ai mai mult volum? Vrei să fii o mireasă superbă în cea mai frumoasă zi a vieții tale? Vino la noi, așază-te în fața oglinzii și hairstylistul tău va face minuni.

Vopsirea părului, vopsirea rădăcinilor.

Fie că dorești să optezi pentru o culoare naturală, fie că încerci o nuanță îndrăzneață sau îți dorești o decolorare, un balayage sau ombre, coloriștii noștri te vor ajuta să alegi nuanța potrivită tenului tău și să ai look-ul mult dorit.

Coafura este expresia personalității tale. Noi te putem consilia în alegerea unei coafuri care să se potrivească fizionomiei și stilului tău, să fie în tendințe și să te ajute să te faci remarcată. Iar produsele noastre profesionale, stiliștii cu experiență și pasiunea pentru frumusețe sunt garanții pentru frumusețea ta.

Te simți frumoasă, ești minunată

Redescoperă-ți frumusețea!

Când alegi servicii pentru frumusețea ta, vrei cele mai eficiente proceduri și cei mai buni specialiști. Alege oricare dintre terapiile noastre corporale sau faciale de la 3senses Beauty și nu vei regreta.


Machiaj

Makeup de zi, seară sau makeup de nuntă, le găsești la 3senses Beauty, la nivel de excelență. În plus, îți putem împărtăși secretele machiajului în lecții personalizate, în funcție de trăsăturile și fizionomia ta.


MAI MULT

Manichiură & pedichiură

Îngrijire și răsfăț până în vârful degetelor. Culori vibrante, tratamente personalizate și cele mai noi tehnici de manichiură și pedichiură clasică, spa ori semipermanentă. Pe toate le găsești la 3senses Beauty.


MAI MULT

Sprâncene

Pensat, stilizat, laminat, vopsit – toate aceste proceduri sunt specialitatea noastră! Iar dacă zona este afectată proceduri precedente, pachetul special ”Fericire pentru sprâncene” o va revitaliza și repara.


MAI MULT

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.