MAKEUP ONE-TO-ONE

Știm că de fiecare dată când pleci de la noi cu un machiaj proaspăt, simțindu-te frumoasă și admirată, ți-ai dori să păstrezi starea aceasta zi după zi. Tocmai de aceea ne-am gândit să îți împărtășim din secretele noastre. Te invităm să înveți cum să îți evidențiezi frumusețea într-o lecție de makeup One-to-One.
La început vei primi informații complete legate de modul în care trebuie să-ți alegi produsele de îngrijire (skincare) și makeup, alături de numeroase tips & tricks despre aceste produse. Apoi vei afla despre pensulele multifuncționale și modul în care îți poate crea propria trusă de machiaj.

Urmează lecția practică: vei învăța cum se execută două tipuri de machiaj. Pentru aceasta e necesar să vii cu trusa personală de skincare, makeup și pensule, astfel încât să poți învăța cum să o adaptezi în funcție de nevoile și cerințele tale. La sfârșitul lecției, vei primi două facechart-uri cu notițele luate pe parcursul lecției dar și suportul trainerului, pe timp nelimitat, în ceea ce privește aplicarea celor două tipuri de machiaj.

Fiecare produs de makeup are rolul sau și, dacă dorești un look impecabil, atunci nu vei omite niciunul când te vei machia. Tomai de aceea, la finalul lecției practice de makeup One-to-One vei primi un cadou special: poți beneficia de discountul trainerului profesionist pentru achiziționarea produselor de makeup și pensule, timp de 30 zile după data lecției, pentru orice brand dorești!

Hairstyle

Te simți frumoasă, ești minunată

Strălucitoare din cap până-n picioare!

Când alegi servicii pentru frumusețea ta, vrei cele mai eficiente proceduri și cei mai buni specialiști.
La 3senses Beauty avem servicii dedicate pentru păr, față, unghii.


Machiaj

Makeup de zi, seară sau makeup de nuntă, le găsești la 3senses Beauty, la nivel de excelență. Miresele machiate de noi sunt absolut fermecătoare. În plus, îți putem împărtăși secretele machiajului în lecții personalizate, în funcție de trăsăturile și fizionomia ta.


MAI MULT

Manichiură & pedichiură

Îngrijire și răsfăț până în vârful degetelor. Culori vibrante, tratamente personalizate și cele mai noi tehnici de manichiură și pedichiură clasică, spa ori semipermanentă. Pe toate le găsești la 3senses Beauty.


MAI MULT

Sprâncene

Pensat, stilizat, laminat, vopsit – toate aceste proceduri sunt specialitatea noastră! Iar dacă zona este afectată proceduri precedente, pachetul special ”Fericire pentru sprâncene” o va revitaliza și repara.


MAI MULT

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.