MAKEUP


Makeup-ul este o artă a frumosului și a culorii, care ne ajutăm să fim și să se simțim cu adevărat frumoase și admirate de cei din jur. Și nu degeaba se spune ”dragoste la prima vedere”, studiile au demonstrat că „atractivitatea fizică este unul dintre cei mai proeminenți factori, dacă nu cel mai important, în selectarea partenerilor de viață. Iar makeup-ul îmbunătățește atractivitatea fizică într-un mod cuantificabil și relevant, căci majoritatea femeilor consideră că machiajul le dă încredere în ele (58%), dar îi și impresionează pe ceilalți (44%).

Specialiștii noștri sunt la curent cu cele mai noi tendințe și tehnici de machiaj.

✓ Vrei un machiaj discret de zi, dar care să îți pună în valoare trăsăturile?
Vino la noi.

✓ Ai o ședință foto și vrei să te simți strălucitoare?
Avem soluția.

✓ Îți dorești să cucerești doar cu o fluturare din gene?
Suntem foarte talentați în aplicarea genelor smocuri sau tip bandă.

✓ Te duci la o petrecere spectaculoasă și ai nevoie de un machiaj cu efecte speciale?
Programează-te acum.

Makeup mireasă

Alegerea machiajului este la fel de importantă ca alegerea rochiei de mireasă. Un astfel de machiaj trebuie să fie rezistent, să arate uimitor în fotografii și să pună în valoare trăsăturile.
MAI MULT


Makeup special

Stăpânim la perfecție arta de a crea un look clasic, neutru sau dramatic. Știm să ne jucăm cu nuanțele mai tari sau strălucitoare, cu tușe de auriu, brun și negru.
MAI MULT


Makeup de zi

Un machiaj de zi trebuie să se remarce prin naturalețe, rezistență și o cromatică asortată tenului. Accentul trebuie pus pe estomparea imperfecțiunilor și împrospătarea tenului.
MAI MULT


Aplicare gene

Noile tale gene false nici nu se vor deosebi de cele naturale. Alese personalizat și aplicate profesional, vor conferi un plus de profunzime privirii tale.
MAI MULT


Te simți frumoasă, ești minunată

Redescoperă-ți frumusețea!

Când alegi servicii pentru frumusețea ta, vrei cele mai eficiente proceduri și cei mai buni specialiști. Alege oricare dintre terapiile noastre corporale sau faciale de la 3senses Beauty și nu vei regreta.


Hairstyle

Stiliștii și coloriștii noștri te pot ajuta să strălucești în orice context, fie că ai nevoie de o coafură office, o schimbare totală de look sau mergi la o gală sau o nuntă. Dacă vrei o revitalizare capilară, îți punem la dispoziție cele mai eficiente tratamente regrow sau cu keratină.


MAI MULT

Manichiură & pedichiură

Îngrijire și răsfăț până în vârful degetelor. Culori vibrante, tratamente personalizate și cele mai noi tehnici de manichiură și pedichiură clasică, spa ori semipermanentă. Pe toate le găsești la 3senses Beauty.


MAI MULT

Sprâncene

Pensat, stilizat, laminat, vopsit – toate aceste proceduri sunt specialitatea noastră! Iar dacă zona este afectată proceduri precedente, pachetul special ”Fericire pentru sprâncene” o va revitaliza și repara.


MAI MULT

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.