MAKEUP MIREASĂ

Dacă în viața ta urmează un eveniment important, haide să ne cunoști. Putem face o probă de machiaj de mireasă, ca să alegi cel mai elegant look. În ziua nunții vei fi regină, după ce vei petrece cu noi o oră și jumătate, în care te vom răsfăța nu doar cu un makeup glamour, ci și cu o mască de hidratare un tratament bonus.

Un makeup de mireasă presupune o cromatică în concordanță cu tenul și rochia. Proba de machiaj este o parte importantă din acest ritual, pentru a te obișnui cu rezultatul final și pentru a te simți confortabil în ziua nunții. Pentru a avea un ten impecabil și fără probleme, pregătirea acestuia nu se face în ziua precedentă, ci cu o săptămână – două înainte.

În cursul probei de machiaj vom stabili împreună:
✓ ce fel de machiaj îți dorești pentru ziua nunții
✓ cromatica potrivită, în funcție de culoarea tenului tău și stilul rochiei de mireasă
✓ stilul de machiaj cu care ești obișnuită și cum îl adaptăm machiajul de mireasă
✓ detalii legate de locația ceremoniei (cromatica ambientală, condițiile de iluminare și temperatură, pentru ca machiajul să fie rezistent)
✓ sprâncenele accentuează privirea, de aceea trebuie stilizate înainte, fie la proba de machiaj, fie cu 1-2 zile înainte de nuntă, odată cu manichiura și pedichiura.
Ai nevoie de idei?

Tipuri de machiaj de mireasă:


Hollywood

Este potrivit pentru o nuntă glamour în care rochia de mireasă și aranjamentele florale sunt opulente. Un machiaj clasic în stil hollywoodian este extrem de potrivit. Elementele-cheie ale acestui tip de machiaj sunt nuanțele metalice sau pale de pe pleoape, genele lungi aplicate cât mai natural și rujul roz sau roșu.

Natural

Machiajul natural este din ce în ce mai apreciat și mai abordat de către mirese. Pentru persoanele cu tenul curat și fără imperfecțiuni, acest tip de machiaj este cel mai potrivit.

Vintage

Dacă ți-ai organizat nunta și ți-ai cumpărat o rochie în acest stil, atunci poți aborda un machiaj de mireasă caracterizat de rujul roz sau într-o nuanță de roșu spre portocaliu, pomeții roz sau în culoarea piersicii și un cat-eye fără gene aplicate.


Romantic contemporan

Se axează pe o ușoară accentuare a ochilor cu nuanțe închise. Elementele sale esențiale sunt machiajul smokey discret, pomeții piersicii și rujul într-o nuanță neutră.


Monocrom

Este definit de folosirea constantă a acelorași nuanțe pentru machiajul buzelor și a ochilor. În acest fel se creează o imagine plăcută și uniformă, dacă sunt folosite nuanțe deschise.


Earth tones

Un machiaj de mireasă potrivit mai ales femeilor cu părul șaten și ochii căprui. În mod deosebit, acest machiaj de nuntă se armonizează foarte bine cu lumina de toamnă.

Machiajul profesional de mireasă va include următoarele etape:


✓ demachierea și hidratarea tenului;
✓ aplicarea primerului (baza de machiaj);
✓ fondul de ten (rezistent la transfer);
✓ iluminator/anticearcăn (pe pleoape și în zona ochilor, în funcție de prezența cearcănelor);
✓ pudră pulbere invizibilă (pentru fixarea părții superioare a pleoapelor);
✓ pudră pulbere (pentru matifierea feței);l machiajului).

Bonus: acoperirea decolteului, spatelui, umerilor și picioarelor cu produse dedicate.
✓ stilizarea sprâncenelor (cu două nuanțe mai deschise decât nuanța părului);
✓ conturarea ochilor (nuanțe de bej, maro, roșcat, mov închis, burgundy);
✓ mascara waterproof;
✓ conturarea buzelor (nuanțe de corai pal, roz pal, nude);
✓ blush (nuanța de piersica);
✓ aplicarea fixativului pentru machiaj (la finalul machiajului).

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.