MAKEUP SPECIAL

Noi, femeile, nu avem nevoie de ocazii speciale ca să ne simțim frumoase. Însă uneori ne dorim să impresionăm sau să lăsăm impresii de neuitat. Tocmai de aceea, makeup artiștii de la 3senses Beauty au inclus în oferta lor trei dintre cele mai cerute machiaje: machiajul pentru ședință foto, machiajul pentru eveniment și machiajul cu efecte speciale.

Pentru ședință foto:

Dacă ai planificat o ședință foto și vrei să păstrezi în amintire momentele în care te-ai simțit frumoasă și ai avut o stare de bine, atunci vizitează-ne înainte.
Ședința de machiaj profesional pentru ședință foto va include pașii prezentați la machiajul de zi, iar la cererea clientei, se poate adăuga aplicare gene bandă sau smocuri. Machiajul pentru ședința foto se încheie cu aplicarea fixativului profesional pentru machiaj.

Pentru evenimente:

Când participi la un eveniment important, fie că este în familie sau în societate, îți dorești să fii remarcată. Iar pentru asta, un machiaj de eveniment este un must have. Programează o ședință la makeup artiștii noștri și vei beneficia de:
✓ consiliere de imagine – cromatica și stilul machiajului care să îți pună în evidență trăsăturile
✓ sfaturi de stil – pentru că machiajul de eveniment trebuie să fie în armonie cu ținuta pe care o vei purta
✓ makeup de eveniment, cu fixare profesională.

Cu efecte speciale:

Te duci la o petrecere spectaculoasă și ai nevoie de un machiaj cu efecte speciale? Machiajul cu efecte speciale sau transformațional este o artă aparte, bazată pe inspirație și capacitatea de a vedea lucrurile într-un mod diferit, de a crea personaje. Aceste caracteristici se transpun în crearea unor look-uri cinematografice, contemporane sau nonconformiste, oferind privitorului o imagine cu adevărat de neuitat.


Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.