MANICHIURĂ & PEDICHIURĂ

Unghiile tale reprezintă cartea ta de vizită și reflectă stilul personal. 3senses Beauty îți oferă servicii de manichiură și pedichiură, precum și tratamente speciale pentru unghii și cuticule. Și pentru că știm că vrei să fii în tendințe, la noi găsești cele mai noi lacuri de unghii și produse profesionale dedicate.

Manichiură & pedichiură clasică:

Nu dai greș niciodată dacă alegi manichiura/pedichiura clasică. Primul pas în realizarea unghiilor perfecte constă în curățarea acestora și crearea unei forme potrivite, cu ajutorul instrumentelor profesionale pentru manichiură-pedichiură. Pentru a da culoare unghiilor, folosim ojă sau lac de unghii. Fie că apreciezi culorile seducătoare sau nude, poți selecta orice nuanță din colecția OPI, în funcție de starea de spirit, sezon, eveniment etc.

Avantajele manichiurii/pedichiurii clasice:
✓ aspect natural
✓ posibilitatea de a schimba culoarea foarte des
✓ se aplică și se îndepărtează ușor
✓ nu e nevoie de lampă UV pentru uscare
✓ timp de uscare foarte mic.


Manichiura/pedichiura semipermanentă:

Dacă vrei să ai unghii impecabile pentru o perioadă îndelungată, este alegerea firească. Te vei bucura de unghii cu aspect natural care își vor păstra forma, strălucirea și culoarea pe termen lung.

Avantajele unei manichiuri/pedichiuri semipermanente:
✓ durabilitatea – oja semipermanentă face ca manichiura/pedichiura să reziste chiar până la 3 săptămâni sau mai mult
✓ aspectul natural – unghiile tale vor arăta estetic și îngrijit
✓ se aplică și se îndepărtează destul de ușor –uscarea se face pe loc, cu lampa UV, iar îndepărtarea se face cu un dispozitiv special
✓ varietatea modelelor – gamă vastă de culori și modele, unghiile se pot accesoriza în funcție de dorințe
✓ alternativă la unghiile cu gel – manichiura/pedichiura semipermanentă poate fi aplicată dacă îți dorești să rămai la unghiile tale naturale.

Manichiura/pedichiura SPA:

Manichiura/pedichiura SPA reprezintă un tratament complex de îngrijire a mâinilor/picioarelor și a unghiilor, care se bazează pe două principii de bază: starea de bine și relaxarea. Manichiura/pedichiura spa durează cu aproximativ 30 de minute mai mult față de o manichiură/pedichiură clasică și pune accentul pe îngrijire și sănătatea mâinilor/picioarelor și a unghiilor, nu doar pe aspect. Înainte de aplicarea tratamentului, specialista în manichiură/pedichiură spa va stabili tipul de tratament de care urmează să beneficiezi, adaptat pielii și unghiilor tale.

Cei mai importanți pași pentru o manichiură/pedichiură spa profesională sunt: exfolierea celulelor moarte, revitalizarea pielii, hidratarea intensivă, cu produse speciale, reînnoirea manichiurii/pedichiurii și protecția acesteia cu un lac special.

Pentru a păstra frumusețea și naturalețea unghiilor cât mai mult este indicat să le acorzi atenția și îngrijirea cuvenită, iar manichiura/pedichiura poate fi soluția ideală.
Vei avea mâini și picioare catifelate și hidratate, cu unghii sănătoase și elegante.

Te simți frumoasă, ești minunată

Redescoperă-ți frumusețea!

Când alegi servicii pentru frumusețea ta, vrei cele mai eficiente proceduri și cei mai buni specialiști. Alege oricare dintre terapiile noastre corporale sau faciale de la 3senses Beauty și nu vei regreta.

Hairstyle

Hairstyle

Stiliștii și coloriștii noștri te pot ajuta să strălucești în orice context, fie că ai nevoie de o coafură office, o schimbare totală de look sau mergi la o gală sau o nuntă. Dacă vrei o revitalizare capilară, îți punem la dispoziție cele mai eficiente tratamente regrow sau cu keratină.


MAI MULT

Machiaj

Makeup de zi, seară sau makeup de nuntă, le găsești la 3senses Beauty, la nivel de excelență. Miresele machiate de noi sunt absolut fermecătoare. În plus, îți putem împărtăși secretele machiajului în lecții personalizate, în funcție de trăsăturile și fizionomia ta.


MAI MULT

Sprâncene

Pensat, stilizat, laminat, vopsit – toate aceste proceduri sunt specialitatea noastră! Iar dacă zona este afectată proceduri precedente, pachetul special ”Fericire pentru sprâncene” o va revitaliza și repara.


MAI MULT

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.