SPRÂNCENE

Pensatul sprâncenelor:

Pensatul este cea mai cunoscută procedură de îngrijire a sprâncenelor, precum și cea care durează cel mai puțin, o ședință ajungând până la 20 de minute. Practic, specialista în pensat curăță zona din jurul sprâncenelor, păstrând forma lor naturală sau oferind una mai frumoasă, care să încadreze armonios chipul.

Stilizarea sprâncenelor:

Stilizarea sprâncenelor durează între 30 și 40 minute, în funcție de cum arată sprâncenele clientei și obiectivele de frumusețe stabilite de comun acord. În procedura de stilizare a sprâncenelor intră, pe lângă pensatul propriu-zis, fardarea sprâncenelor.

Vopsirea sprâncenelor:

Sprâncenele și genele se pot vopsi. Vopseaua folosită în salonul 3senses Beauty face parte din game de produse speciale pentru sprâncene care pigmentează foarte bine, nu pătează pielea și sunt non-alergenice. Pachetul complet de vopsire cu Henna include pensat și aplicarea tratamentului ”Fericire pentru sprâncene”, în cazul în care clienta are firele de păr traumatizate de alte proceduri.

Laminarea sprâncenelor:

Laminarea de gene și de sprâncene este una dintre cele mai populare proceduri apărute în industria de beauty. O opțiune accesibilă pentru clientele ce își doresc un look seducător, natural, combinat cu un tratament de regenerare. Funcția procedurii de laminare nu are ca scop doar liftingul, curbarea și hrănirea firelor de păr, ci și îngroșarea acestora. Este recomandat ca această procedură să se efectueze timp de 3 luni de zile consecutiv, astfel încât îngroșarea firelor de păr să conducă către o creștere gradată, în timp, în medie de peste 25% din diametrul lor.

Tratamentul fericirea sprâncenelor:

Tratamentul ”Fericire pentru sprâncene” este o procedură profesională dezvoltată special în salonul 3senses Beauty, care are ca scop regenerarea firelor deteriorate de proceduri anterioare.

Te simți frumoasă, ești minunată

Redescoperă-ți frumusețea!

Când alegi servicii pentru frumusețea ta, vrei cele mai eficiente proceduri și cei mai buni specialiști. Alege oricare dintre terapiile noastre corporale sau faciale de la 3senses Beauty și nu vei regreta.


Hairstyle

Stiliștii și coloriștii noștri te pot ajuta să strălucești în orice context, fie că ai nevoie de o coafură office, o schimbare totală de look sau mergi la o gală sau o nuntă. Dacă vrei o revitalizare capilară, îți punem la dispoziție cele mai eficiente tratamente regrow sau cu keratină.


MAI MULT

Machiaj

Makeup de zi, seară sau makeup de nuntă, le găsești la 3senses Beauty, la nivel de excelență. Miresele machiate de noi sunt absolut fermecătoare. În plus, îți putem împărtăși secretele machiajului în lecții personalizate, în funcție de trăsăturile și fizionomia ta.


MAI MULT

Manichiură & pedichiură

Îngrijire și răsfăț până în vârful degetelor. Culori vibrante, tratamente personalizate și cele mai noi tehnici de manichiură și pedichiură clasică, spa ori semipermanentă. Pe toate le găsești la 3senses Beauty.


MAI MULT

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.