CHIRURGIE ORALĂ

Primul scop al unui tratament stomatologic este salvarea danturii. Însă dacă medicul stomatolog nu găsește o soluție și nu mai poate face nimic pentru salvarea unui dinte/unor dinți, va apela la procedura de extracție în scop ortodontic. Această intervenție presupune acțiune fără durere, sub anestezie corespunzătoare, cu focus pe conservarea țesutului dentar și reducerea traumatismului.

Primul pas este dialogul cu pacientul, care trebuie sa conducă la o bună înțelegere a pașilor următori și să stabilească dacă există anumite condiții / interdicții în privința procedurii (alergii, boli asociate ș.a.).
O intervenție corect executată protejează cât se poate de mult țesuturile moi și dure, dar în același timp extracția este finalizată curat. În plus, anestezicul local este garanția că procedura nu implică durere, pacientul se bucură de confort și maximă siguranță.

Pentru o vindecare controlată și mult mai rapidă se apelează la tehnici inovatoare și la materiale de adiție osoasă și PRF, care sunt esențiale în reducerea eventualului disconfort post-operator.
De ce să ne alegi?

PROMISIUNILE 3SENSES DENTACEI MAI BUNI MEDICI


Cei mai buni stomatologi și tehnicieni dentari
sunt la dispoziția ta, orice problemă ai avea.
Cu noi îți recapeți zâmbetul.


TIMPUL TĂU CONTEAZĂ


Ritmul cotidian este foarte alert.
Optimizăm fiecare tratament stomatologic,
pentru ca tu să îți reiei curând viața obișnuită.


TRATAMENTE DEDICATE


Tu ești unic, la fel va fi și tratamentul stomatologic.
Avem grijă de nevoile fiecărui pacient, astfel că
venim cu planuri de tratament personalizate.

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.