ENDODONȚIE

Vizitele periodice la dentist, în medie de două ori pe an, sunt nu doar profilactice, ci au și rolul de a identifica și trata din timp cariile dentare, în scopul evitării tratamentul de canal (endodontic), care este o experiență cu potențial traumatic pentru unii pacienți.

Dacă totuși se ajunge în situația în care intervenția endodontică este absolut necesară, medicul stomatolog va interveni și va trata corect rădăcina, prin tehnici rotative și respectând protocolul de specialitate. După această operațiune urmează reconstrucția cu pivot din fibră de sticlă, astfel încât durata de viață a dintelui să fie prelungită, iar aspectul și rezistența acestuia să fie îmbunătățite. La finalul intervenției, pacientul nu va mai simți nicio durere la dintele tratat, deoarece țesutul nervos a fost scos și infecția eliminată.

Tratamentul endodontic, care presupune obturație de canal, este de fapt o procedură de conservare, deoarece vizează tratarea unei infecții dentare sau a unei carii dentare profunde, păstrând cât mai mult din integritatea dintelui natural.
De ce să ne alegi?

PROMISIUNILE 3SENSES DENTACEI MAI BUNI MEDICI


Cei mai buni stomatologi și tehnicieni dentari
sunt la dispoziția ta, orice problemă ai avea.
Cu noi îți recapeți zâmbetul.


TIMPUL TĂU CONTEAZĂ


Ritmul cotidian este foarte alert.
Optimizăm fiecare tratament stomatologic,
pentru ca tu să îți reiei curând viața obișnuită.


TRATAMENTE DEDICATE


Tu ești unic, la fel va fi și tratamentul stomatologic.
Avem grijă de nevoile fiecărui pacient, astfel că
venim cu planuri de tratament personalizate.

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.