IMPLANTOLOGIE

Pacienții cu care ne întâlnim zilnic ne ajută să ne structurăm atât abordarea, cât și planurile de perfecționare, pentru a fi cât mai aproape de nevoile și dorințele lor. Prin urmare, serviciile noastre sunt astfel definite încât să răspundă nevoilor pacienților care își doresc rezultate stabile și cu o estetică înaltă.

Deși avem soluții și pentru pacienții care au nevoie de un singur implant, echipa 3 senses Denta a acumulat o vastă expertiză în domeniul tratamentelor și restaurărilor pentru pacienții care și-au pierdut sau au dinți compromiși de pe una sau ambele arcade. Pentru acești pacienți, 3 senses Denta utilizează tratamentul SKY fast & fixed, o metodă revoluționară de reconstrucție totală a danturii pentru pacienții fără dinți sau pentru cei care poartă proteze mobile.

Tratamentul SKY fast & fixed presupune extracția, refacerea osului (dacă este cazul), inserarea implanturilor dentare și fixarea lucrării provizorii fixe într-o singură zi de intervenții. Pacienții noștri preferă acest tratament deoarece se pot întoarce la viața lor obișnuită în aceeași zi, își pot relua obiceiurile alimentare, pot zâmbi din nou larg și uită de durerile sâcâitoare și constante de dinți.


De ce să ne alegi?

PROMISIUNILE 3SENSES DENTACEI MAI BUNI MEDICI


Cei mai buni stomatologi și tehnicieni dentari
sunt la dispoziția ta, orice problemă ai avea.
Cu noi îți recapeți zâmbetul.


TIMPUL TĂU CONTEAZĂ


Ritmul cotidian este foarte alert.
Optimizăm fiecare tratament stomatologic,
pentru ca tu să îți reiei curând viața obișnuită.


TRATAMENTE DEDICATE


Tu ești unic, la fel va fi și tratamentul stomatologic.
Avem grijă de nevoile fiecărui pacient, astfel că
venim cu planuri de tratament personalizate.

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.