PROFILAXIE DENTARĂ

Prevenția a fost dintotdeauna Cenușăreasa tuturor disciplinelor medicale, în toate timpurile. Chiar dacă e mai ușor să previi decât să combați, ritmul modern de viață, temeri, amânări de consultații ș.a. ne îndepărtează foarte mult de starea optimă de sănătate de care ar trebui să ne bucurăm.

Cercetările în domeniul stomatologiei au arătat că o igienă corectă a dinților, realizată zilnic acasă, la care se adaugă vizite periodice la stomatolog – ideal de două ori pe an -, pentru o curățare profundă, duc la o scădere cu peste 60% a riscului de apariție a cariilor dentare. În plus, vizita la dentist poate fi și un demers educativ pentru copii și adolescenți, care pot învăța tehnicile corecte de periaj și cum să-ți protejeze dantura, astfel încât să se bucure de un zâmbet frumos tot restul vieții.

În cabinetul stomatologic, detartrajul ultrasonic, periajul profesional, finisarea obturațiilor vechi, verificarea și identificarea unor eventuale afecțiuni parodontale / odontale sunt doar câteva dintre intervențiile pe care dentistul le poate realiza pentru o bună evaluare a sănătății dentare a pacientului.
De ce să ne alegi?

PROMISIUNILE 3SENSES DENTACEI MAI BUNI MEDICI


Cei mai buni stomatologi și tehnicieni dentari
sunt la dispoziția ta, orice problemă ai avea.
Cu noi îți recapeți zâmbetul.


TIMPUL TĂU CONTEAZĂ


Ritmul cotidian este foarte alert.
Optimizăm fiecare tratament stomatologic,
pentru ca tu să îți reiei curând viața obișnuită.


TRATAMENTE DEDICATE


Tu ești unic, la fel va fi și tratamentul stomatologic.
Avem grijă de nevoile fiecărui pacient, astfel că
venim cu planuri de tratament personalizate.

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.