PROTETICĂ DENTARĂ

Fațetele dentare sunt cele mai comune lucrări protetice. Acestea se realizează prin aplicarea pe dinți a unor foițe din ceramică sau zirconiu, extrem de subțiri, cu scopul de a le oferi atât o funcționalitate, cât și o estetică mai bună și mai durabilă. Pentru tratamentul cu fațete dentare sunt necesare 2-3 vizite la cabinetul medicului protetician.

Prin tratamentul protetic ceramic / cu zirconiu, medicii stomatologi specialiști în estetică dentară pot corecta numeroase imperfecțiuni de ordin estetic ale zâmbetului, precum forma și dimensiunea neregulată a dinților naturali, spații interdentare mici, traumatisme dentare, dinți cu textură neomogenă, denivelări inestetice la nivelul dintelui și nuanța dinților.

Fațetarea dentară reprezintă o soluție rapidă și eficientă pentru a obține un zâmbet estetic și sănătos, fiind vorba despre un tratament personalizat în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte. Studiile au demonstrat că durata de viață fațetelor dentare este de aproximativ 10 ani, însă, cu o îngrijire adecvată, pot rezista chiar și 15-20 de ani.
De ce să ne alegi?

PROMISIUNILE 3SENSES DENTACEI MAI BUNI MEDICI


Cei mai buni stomatologi și tehnicieni dentari
sunt la dispoziția ta, orice problemă ai avea.
Cu noi îți recapeți zâmbetul.


TIMPUL TĂU CONTEAZĂ


Ritmul cotidian este foarte alert.
Optimizăm fiecare tratament stomatologic,
pentru ca tu să îți reiei curând viața obișnuită.


TRATAMENTE DEDICATE


Tu ești unic, la fel va fi și tratamentul stomatologic.
Avem grijă de nevoile fiecărui pacient, astfel că
venim cu planuri de tratament personalizate.

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.