TRATAMENTUL SKY FAST & FIXED

Ce este SKY fast & fixed

Tratamentul SKY fast & fixed este recunoscut la nivel internațional și a fost utilizat pentru a reda zâmbetul a sute de mii de pacienți din întreaga lume. SKY fast & fixed de la bredent este conceptul de tratament de tip ‘’încărcare imediată’’ cu cea mai accentuată evoluție în România în ultimii 11 ani, datorită calității și rezistenței sale de durată, costului transparent și întreținerii ușoare pe termen lung.
Conceput în Germania, tratamentul SKY fast & fixed asigură o stabilitate excelentă a implantului și permite inserarea acestuia indiferent de densitatea osoasă.
Conexiunea dintre implant şi elementele protetice este foarte performantă şi sigură, mulțumită unui element antirotațional utilizat în tehnica de înaltă performanță (torx, folosit în domenii de mare precizie, precum industria aerospațială).
Cei peste 100.000 de pacienți care au deja dantură nouă datorită tratamentului SKY fast & fixed au pășit în următoarea etapă a existenței lor, în care se pot bucura pe deplin de viață, fără grija unei danturi inestetice sau durerilor de dinți.
În funcție de caz și recomandarea medicului curant, SKY fast & fixed înseamnă în medie 4 implanturi în cazul lipsei dinților mandibulei și 6 implanturi pentru maxilar.

Ce face SKY fast & fixed

Cu ajutorul tratamentului german SKY fast & fixed, pacienții cărora le lipsește dantura parțial sau complet – fie pe una, fie pe ambele arcade – își pot recăpăta zâmbetul în urma unui set de proceduri (extracție, implant și restaurare temporară) care durează doar o zi.
Deși este relativ greu de imaginat de către cineva care suferă de mai multă vreme din cauza dinților, toate problemele își pot avea rezolvarea într-o singură zi și în urma unei intervenții care nu doare, nu este inconfortabilă și se desfășoară în deplină siguranță pentru pacient.

Cum îmi schimbă viața SKY fast & fixed

Scap de neplăcerile provocate de o proteză mobilă.
Scap de durerile, respirația urât mirositoare și problemele dentare.
Scap de probleme inestetice și îmi recapăt încrederea în sine și aspectul agreabil.
Pot adopta un regim alimentar sănătos, care influențează benefic și alte funcții ale organismului (de ex. consumul de fibre are efecte benefice asupra nivelului de energie).
Mă pot bucura de socializare și viață, pentru că efectiv simt că am întinerit.

”Dacă în urmă doar 15 ani pacienții abordau subiectul implanturilor dentare cu o mare precauție, din pricina duratei și costurilor asociate, astăzi, datorită evoluțiilor din domeniu si sistemelor performante precum SKY fast & fixed, ne regăsim la polul opus și vedem un număr în creștere de pacienți care aleg implanturile dentare. Aceasta pentru că își pot recăpăta dinții într-o singură zi, fără durere, fără surprize, în deplină siguranță și la un cost fix, cunoscut de la început.
De peste 10 ani utilizez tehnologia și tehnica bredent, pentru că răspunde tuturor nevoilor pacienților și susține rezultate excelente pe termen lung”, spune Dr. Florian Obădan, specialist în chirurgie dentară și implantologie.

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.