Simte-te bine în pielea ta

STARE DE BINE

Primul secret al fericirii: să te iubești, să îți iubești corpul. Noi deținem arta și știința câtorva tratamente extraordinare, care te vor duce mai aproape de acest deziderat.
Vino să te convingi.

VEZI SERVICIILEPROGRAMEAZĂ-TE


Te sunăm noi!

Lasă-ne numărul tău de telefon
și te sunăm noi ca să stabilim
toate detaliile.  Nume (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)  Inovație și calitate

  Frumusețe fără cusur

  3senses Derma este lider în tratamente corporale și faciale moderne, anti-aging, printr-o abordare inovatoare și complexă și servicii profesionale impecabile. 3senses Derma aduce terapii corporale de ultimă generație, care oferă rezultate consolidate și efecte pe termen lung.


  Tratamente faciale

  Tratamentele faciale profesionale de la Guinot hidratează și întineresc pielea, estompează ridurile și liniile fine, reconturează fizionomia și redau aspectul plăcut. Rezultatele sunt vizibile imediat.


  MAI MULT

  Tratamente corporale

  Procedurile noastre de remodelare corporală, de slăbire localizată, de eliminare a celulitei, de tonifiere, împreună cu drenajul limfatic și antrenamentul sportive, îți ajută corpul să revină în formă.


  MAI MULT

  Epilare definitivă

  Piele catifelată, niciun fir de păr, fără durere și efecte secundare nocive: aceasta este epilarea definitivă laser cu cel mai performant dispozitiv din lume, cu aparatură medicală certificată și la prețuri accesibile.


  MAI MULT

  Profesionalism. Experiență. Excelență.

  3senses Derma


  Fie că-ți dorești un răsfăț sau o transformare totală a siluetei, noi avem cele mai performante aparate pentru modelare corporală și facială, cât și de antrenament sportiv.

  Promisiunea noastră: de fiecare dată când ne vei vizita, te vei bucura de grija și atenția noastră exclusivă. Facem totul pentru fericirea ta, personalizând fiecare serviciu.  Misiunea noastră, cliente fericite

  Testimoniale

  Dacă ești mulțumită de serviciile și de rezultatele obținute cu terapiile personalizate de la 3senses Derma, data viitoare vino cu o prietenă.

  După câteva tratamente cu produsele de la Guinot cred că am întinerit cu zece ani. Pielea se simte mai fermă, iar conturul feței este clar mai bine definit. Vă mulțumesc!
  Cristiana


  După sarcină mi-era dor de silueta mea dinainte, așa că m-am adresat specialiștilor de la 3senses Derma și am început un program personalizat de modelare corporală. Cu rezultate excelente!
  Elena


  Mi-am dorit dintotdeauna să scap de părul nedorit de pe corp, însă mă temeam de efectele secundare ale epilării definitive. Dar specialiștii de la 3senses Derma m-au convins că au cele mai bune aparate.
  Ioana  Tehnologii revoluționare

  Performanță cu produse de top

  Aparatura noastră estetico-medicală este testată și acreditată la nivel internațional, iar produsele folosite în procedurile noastre sunt ultraperformante.


  Babor  Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.