TRATAMENTE CORPORALE


Tratamentele de remodelare corporală sunt cele mai eficiente proceduri estetice pentru eliminarea surplusului de grăsime sau reducerea ori eliminarea celulitei. Comparativ cu intervențiile chirurgicale pentru reducerea volumului de grăsime, tratamentele de remodelare corporală sunt cu mult mai eficiente și cu siguranță mai puțin invazive.

Dintre variantele de astfel de tratamente împotriva celulitei, printre cele mai eficiente și rapide opțiuni este cel cu tehnologia LED, recomandat pentru toate tipurile de piele și având ca rezultate diminuarea semnificativă a celulitei și o piele tonifiată.

Tratamentul cu unde de radiofrecvență se aplică în anumite zone ale corpului prin încălzirea acestora și eliminarea țesutului adipos. De asemenea, susține producția de colagen și stimularea la nivelul pielii. Drenajul limfatic implică un masaj ușor în zonele corpului unde sunt localizați ganglioni limfatici pentru a favoriza eliminarea toxinelor.

Tratamentul de remodelare corporală prin electrostimulare apelează la impulsuri electrice care stimulează arderea excesului de grăsime prin activarea a mai mult de 300 de grupe de mușchi.

În urma tratamentelor de remodelare corporală se pot obține rezultate precum reducerea celulitei, contractarea pielii ridate și a pielii lăsate, redarea nivelului de elasticitate al pielii, tonifierea musculaturii și a pielii, scăderea în greutate sau chiar îmbunătățirea circulației sanguine.
3senses Derma

Terapii corporale

3senses Derma aduce terapii corporale de ultimă generație, care oferă rezultate consolidate și efecte pe termen lung.


LPG Cellu M6® Alliance

Oferă o experiență estetică deosebită de remodelare facială și corporală, cu efecte vizibile rapid, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.
MAI MULT


Ultratone Meditone Pro

Rezultate vizibile în doar 30 minute! Cele 5 programe fiziosecvenţiale presetate oferă terapeutului o baghetă magică, cu ajutorul căreia se obţine o modelare corporală optimă.
MAI MULT


Refit

Sinergia între radiofrecvența multi-polar, aspirația cu vid și funcțiile LED pentru lifting facial, reducerea celulitei, întinerirea pielii, un aparat minune ce îmbină 3 tehnologii.
MAI MULT

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.