HYDRADERM CELLULAIRE ENERGY

Tratamente faciale

Hydraderm Cellulaire Energie grupează o gamă de tratamente Guinot care, în funcție de specificul fiecărui ten, ajută la ameliorarea aspectului pielii și întreținerea acesteia într-un mod sigur, plăcut și cu rezultate vizibile imediat.

Tratamentele Hydraderm Cellulaire Energie sunt structurate în 4 etape:

  1. Curățarea profundă a tenului: fază esențială, care permite pielii să respire și să fie mai receptivă la tratament.
  2. Ionizarea dinamică: activează și ajută la absorbția ingredienților activi din gelul de ionizare; crește activitatea moleculară prin intermediul sistemului alternativ de ionizare.
  3. Energizarea celulară: electrodul termic transmite energie calorică, favorizând creșterea activității celulare; gelul OZ 2 conține oxigen stabilizat care intensifică microcirculația celulară și conferă strălucire pielii.
  4. Lifting și fermitate: efecte dezirabile obținute cu ajutorul dispozitivelor de lifting, care acționează asupra pielii și musculaturii pentru a crește fermitatea țesutului.

Ce face noul aparat Guinot?

✓ Tratamentul Cellular Energy Jeunesse reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică;
✓ Reprezintă o alternativă modernă și mult mai puțin invazivă la medicina estetică;
✓ Noua tehnologie cu ionizare dinamică stimulează regenerarea celulară a dermei;
✓ Efectul de dublă ionizare facilitează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot, reactivând procesul de reîntinerire a pielii;
✓ Tratamentul Cellular Energy Lift acționează prin stimularea musculaturii faciale și are un efect de lifting instant;
✓ Aceste tratamente sunt patentate și au un efect spectaculos de înfrumusețare și reîntinerire.


Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.