TRATAMENTE FACIALE


Tratamentele faciale oferă multe avantaje, inclusiv îmbunătățiri vizibile ale tonusului, texturii și aspectului pielii. Contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea circulației, optimizarea sănătății celulare și creșterea producției de colagen și elastină. Este fundamental să înțelegi cum te pot ajuta tratamentele și produsele profesionale să menții sănătatea pielii. Pe lângă pielea radiantă, un tratament facial profesional ajută la îmbunătățirea eficienței produselor din rutina zilnică.

Așa cum masajul corporal îmbunătățește circulația sângelui și contribuie la detoxifiere, același lucru este valabil și pentru tratamentul facial. Îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul feței înseamnă că celulele primesc oxigen și substanțe nutritive, care contribuie apoi la reducerea ridurilor și a liniilor de expresie, un contur facial mai ferm și îmbunătățirea aspectului general al pielii.
3senses Derma

Aparatură de ultimă generație

3senses Derma aduce terapii corporale de ultimă generație, care oferă rezultate consolidate și efecte pe termen lung.


Hydraderm

Tehnologia Guinot cu ionizare dinamică, alternativa ideală la estetica medicală, o soluție anti-aging revoluționară ce energizează și stimulează regenerarea pielii.
MAI MULT


LPG Cellu M6® Alliance

Oferă o experiență estetică deosebită de remodelare facială și corporală, cu efecte vizibile rapid, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.
MAI MULT


ReFit

Sinergia între radiofrecvența multi-polar, aspirația cu vid și funcțiile LED pentru lifting facial, reducerea celulitei, întinerirea pielii, un aparat minune ce îmbină 3 tehnologii într-una singură.
MAI MULT

Copyright © 3SENSES. Toate drepturile rezervate.